Αποστολή προϊόντων

Τρόποι Αποστολής και Πληρωμής Παραγγελιών


Αποστολή με Courier στο χώρο σας

Είναι ο πλέον απλός και εύκολος τρόπος. Μέσω τηλεφώνου ή της φόρμας επικοινωνίας που μπορείτε να βρείτε στο μενού της ιστοσελίδας μας, παραγγέλνετε το προϊόν που επιθυμείτε και το αποστέλλουμε αμέσως στον χώρο σας. Η πληρωμή γίνεται στον μεταφορέα κατά την παραλαβή.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα προπληρωμής, στους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται παρακάτω.

Αποστολή με ταχυδρομείο ΕΛΤΑ

Εφόσον το επιθυμείτε και είναι για εσάς ο προτιμότερος τρόπος παραλαβής προϊόντος, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω των ελληνικών ταχυδρομείων και με τη μέθοδο της αντικαταβολής.

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Σε περιπτώσεις ιδιαίτερα μεγάλου όγκου/βάρους παραγγελιών, η αποστολή μπορεί να γίνει με το πρακτορείο μεταφορών με το οποίο συνεργάζεστε. Σε αυτή την περίπτωση το ποσό προς πληρωμή θα πρέπει να προκαταβάλλεται με τραπεζική κατάθεση.

Παράδοση στον χώρο σας

H UNICUT πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια τόσο εντός του Νομού Θεσσαλονίκης, όσο και σε γειτονικούς Νομούς. Αναλυτικά οι νομοί στους οποίους πραγματοποιούνται δρομολόγια είναι:  Ν. Πέλλας, Ν. Χαλκιδικής, Ν. Ημαθίας και Ν. Κιλκίς. Αν η επιχείρηση σας εδρεύει σε κάποιον από τους παραπάνω Νομούς, μπορούμε να σας  εντάξουμε στο εβδομαδιαίο δρομολόγιο μας.

Τραπεζικοί λογαριασμοί

Η τραπεζική κατάθεση του ποσού προς πληρωμή μπορεί να γίνει στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού :  5218-056844-418

ΙΒΑΝ : GR81 0172 2180 0052 1805 6844 418

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © Α. Γεωργουλάκος & ΣΙΑ Ο.Ε. All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.